Thursday, October 10, 2013

Dante's Inferno

Jag kan tyvärr inte hävda att dkg läst Den gudomliga komedin, av hideout enkla anledning att det tog för lång tid att läsa hela p.g.a det avancerade språket och sångformen i texten, fick för första gången sitta med ordboken nära till hold. hands kan stolt påstå att dag läst inferno delen och kan med han den på hjärtat lova att jag kommer läsa ut hela boken då tid finns. ”Till mitten hunnen på vår livs vandring Hade jag i en dunkel skog gått vilse och irrat bort mig från den rätta vägen” Det är med dessa ord vandringen från helvetet, till skärselden och slutligen himlen inleds. Den gudomliga komedin omfattar 100 sånger, varav helvetet 34 sånger, skärselden 33 sånger samt paradiset (himlen) 33 sånger, totalt 100 sånger. Skriven av Dante Alighieri mellan 1308 till 1321. D ante känner att han har irrat bort från den rätta vägen, han får då en upplysande resa genom efterlivet vägledd av författaren Virgilius som Dante beundrar högt.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
De två männen går alltså genom Inferno som ruffår av nio kretsar där människors själar straffas utifrån deras brott i jordelivet i en skala där första kretsen är mildast och den nionde strängast. Listade nedan, jag väljer dock att blott skriva vilka brottsligar som döms vars, straffen de utsätts för som är både kreativa och groteska & auml;r något som envar bör lä! ;sa, uppleva och tolka själv. Första kretsen (limbo) bebos av de som levde före kristus och därför inte hade den rätta tron Andra kretsen bebos av de vällustiga Tredje kretsen av de omättliga Fjärde kretsen av de giriga och slösaktiga...If you tidy sum to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.